Fantails Childcare

Aintree was approached to build a new Child Care facility in Silverdale.
Aintree Jumped at the opportunity as it was something a little challenging and Unique.
The design had to represent a Fantail ( Hence the Name ) so the panels were designed to incorporate that shape. Aintree worked with Phil Smith of Collingridge And Smith Architects to come up with the design.
Although quite challenging was a great result with a surburb looking facility on Auckland North Shore

 

Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare
Fantails Childcare